Retourneren

Wil je jouw bestelling retourneren? Je hebt bij ons het recht om de bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je kunt om gebruik te maken van het herroepingsrecht dit formulier invullen. Je kunt ook gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping/ontbinding, welke je hier kunt downloaden. Vanaf het moment dat wij je retourmelding ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Stuur je de volledige bestelling terug? Dan crediteren wij het volledige orderbedrag plus de bezorgkosten. Stuur je een deel van jouw bestelling terug? Dan crediteren we het door jou betaalde bedrag voor betreffend(e) product(en).

Valt het product dat je wilt retourneren onder pakketpost? Dan sturen wij per mail een retouretiket, hiermee kun je het product retourneren via een Parcelshop bij jou in de buurt (let op: het pakket mag maximaal 120 cm lang zijn). Laat je het product liever ophalen? Geef dit door bij je retourmelding, wij zorgen dan voor een ophaalafspraak. De retourkosten van € 4,50* verrekenen we met het te crediteren bedrag. In het geval van producten die niet per pakketpost verzonden kunnen worden (wat in de regel het geval zal zijn), zorgen wij ervoor dat de producten worden opgehaald. De hieraan verbonden transportkosten van € 50,-** dien je zelf te dragen, deze worden verrekend met het te crediteren bedrag.
*toeslag voor de Waddeneilanden € 7,50
**toeslag voor de Waddeneilanden € 75,-

Het staat je vrij om het product/de producten via een andere transportdienst aan ons te retourneren, wij verzoeken je dit dan in het retourformulier te vermelden. Je dient de zending binnen een termijn van 14 dagen, te rekenen vanaf het moment van de herroeping van de overeenkomst, aan Resifence te retourneren. De kosten van retournering komen voor je eigen rekening.

Producten mogen geretourneerd worden naar:

Resifence B.V.
Noordstraat 4
4641 SE Ossendrecht

Na ontvangst van jouw retourmelding betalen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug, mits we dan het product met alle geleverde toebehoren en –voor zover redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking hebben ontvangen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om aard, kenmerken en werking van het product vast te stellen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. We betalen je terug op dezelfde wijze waarop jij je bestelling aan ons hebt betaald. We mogen wachten met terugbetalen totdat we het product retour hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk
tijdstip eerst valt.