Poorten

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Tuinpoortset compleet, enkel
    Compleet incl. materialen en slotset
    Draaddikte 4 mm
    Maaswijdte 50 x 100 mm
    Vanaf 245,95 incl. BTW

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Poorten

Poorten

Bij Resifence hebben we een uitgebreid assortiment aan poorten: zowel dubbelstaafmat poorten (die perfect te combineren zijn met het dubbelstaafmat hekwerk) als tuinpoorten (voor de finishing touch van het gaashekwerk of de groene haag) zijn bij ons verkrijgbaar.

Dubbelstaafmat poorten

De dubbelstaafmat poort van Resifence is een gewild product en een echte eyecatcher. Robuust, modern en met een open uitstraling. Maar ook wanneer er meer privacy gewenst is, kan dat met de stoere look van de dubbelstaafmat poort: maak dan gebruik van onze vlechtband, hiermee wordt de poort ‘afgesloten’ voor pottenkijkers.

Klik hier voor een overzicht van onze dubbelstaafmat poorten.

Tuinpoorten

Onze gaasmat tuinpoort biedt veiligheid voor kind en huisdier dankzij een eenvoudig maar stevig concept. De ingelaste gaasmat ziet er licht uit, maar is zeer sterk. Door het gebruik van tunnelvormige buizen als bovenste en onderste liggers, krijgt de poort een elegant uiterlijk. Deze liggers zorgen er ook voor dat er geen stofophoping op de liggers plaatsvindt, waardoor de poort er een stuk netter uitziet.

Klik hier voor een overzicht van onze tuinpoorten.

Enkele of dubbele poort

Bij het bepalen van de keuze van de juiste poort, is niet alleen de kleur en de afmeting van belang, maar ook de samenstelling: er is een keuze uit een enkele of dubbele poort, met een of twee bewegende delen oftewel poortvleugels. Beide varianten zijn bij Resifence verkrijgbaar!