Dubbelstaafmat poorten

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dubbelstaafmat poortset, enkel
  Compleet incl. materialen en slotset
  Draaddikte 8/6/8 mm
  Scharnieren zowel links- als rechtsom
  Vanaf 347,95 incl. BTW
 2. Dubbelstaafmat poortset, dubbel
  Compleet incl. materialen en slotset
  Draaddikte 8/6/8 mm
  Scharnieren zowel links- als rechtsom
  Vanaf 579,95 incl. BTW
 3. Grondgrendel voor dubbele poortset DSM
  Voor vastzetten van poortvleugel
  Gebruik i.c.m. grondstop
  In zwart, groen en RVS
  Vanaf 31,20 incl. BTW
 4. Grondstop voor grondgrendel
  Voor stevig vastzetten grondgrendel
  Zwart van kleur
  37,10 incl. BTW

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dubbelstaafmat poorten

Een dubbelstaafmat poort zie je terug in veel tuinen in Nederland. De looppoort is een gewild product en een echte eyecatcher: robuust, modern en met een open uitstraling. Daarnaast is dubbelstaafmat ook uiterst sterk. Wel zo fijn, want daardoor geniet je extra lang van je aankoop. Is meer privacy gewenst? Maak dan gebruik van onze vlechtband. Hiermee wordt de dubbelstaafmat poort ‘afgesloten’ voor pottenkijkers. 

In ons assortiment vind je verschillende soorten en maten dubbelstaafmat poorten. Daarnaast heb je ook de keuze uit diverse kleuren, zoals zwart, groen, antraciet en verzinkt.

 

Wat is dubbelstaafmat

Een dubbelstaafmat - ook wel dubbeldraads genoemd - bestaat uit drie ijzeren staven waarvan twee verticaal zijn bevestigd op een horizontale staaf. Deze staven worden op deze manier allemaal aan elkaar gelast waardoor een stevig en modern hekwerk of poort ontstaat. De dubbelstaafmatten worden vervolgens gecoat of verzinkt voor bescherming tegen weersinvloeden, zoals het ontstaan van roest en het effect van UV-straling. Hierdoor blijft het materiaal er niet alleen mooi uitzien, maar behoudt het ook zijn stevigheid. Wat bij een dubbeldraads poort of hekwerk zeker belangrijk is.

 

Dubbelstaafmat hekwerk poort breedte

Het is natuurlijk belangrijk om de juiste breedte van ‘de totale looppoort’ te bepalen. Naast de poort staat links en rechts een poortpaal: aan de ene poortpaal is de poort bevestigd met scharnieren, aan de andere poortpaal zit de zogenaamde slotvanger.

De genoemde breedte van de dubbelstaafmat poort is de afstand tussen die beide poortpalen. Om de totale breedte te berekenen is het dus de optelsom van de poortbreedte en de breedte van de twee poortpalen.

Zet je de poort tussen dubbelstaafmat hekwerk? We leveren verschillende artikelen om een dubbelstaafmat op de poort aan te sluiten, zodat je geen dubbele poortpalen hoeft te plaatsen. De dubbeldraads poort wordt thermisch verzinkt en vervolgens gecoat.

 

Dubbelstaafmat enkele poort

Een enkele dubbelstaafmat poort is perfect voor elke tuin. Onze poorten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes. Hierdoor is er altijd wel een poort die aansluit bij de omheining van jouw tuin. Dubbelstaafmat is voorzien van dubbele horizontale spijlen, waardoor het staafmat uiterst stevig en stabiel is. Een dubbelstaafmat looppoort is van goede kwaliteit en heeft een lange levensduur. De scharnieren van de poort zijn zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren. Bovendien wordt de staafmat poort geleverd met een Locinox slot. Dit slot is het beste in haar soort!

 

Dubbelstaafmat poort enkel specificaties

Onze dubbelstaafmat poorten hebben de volgende kenmerken:

 • Verkrijgbaar in de hoogtes 800, 1000, 1200, 1400, 1800 en 2000 millimeter
 • Verkrijgbaar in de breedtes 1000, 1200, 1500 en 2000 millimeter
 • Verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, antraciet en verzinkt
 • De scharnieren zijn zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren
 • Standaard voorzien van een Locinox slot, de beste in haar soort

 

Dubbelstaafmat dubbele poort

Onze populaire dubbelstaafmat poort is ook verkrijgbaar in een dubbele uitvoering. Een dubbele dubbelstaafmat hekwerk is zoals het al zegt een dubbele variant van de enkele dubbelstaafmat poort. De genoemde breedte van de poort is de afstand tussen de palen. Om de totale breedte te berekenen tel je hier twee keer de breedte van de paal bij op. Zet je de poort tussen dubbelstaafmat hekwerk? We hebben verschillende producten om een dubbelstaafmat hekwerk poort aan te sluiten, zodat je geen dubbele palen hoeft te plaatsen. De dubbeldraads poort wordt thermisch verzinkt en vervolgens gecoat. Ook hier zijn de scharnieren zijn zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren. Het Locinox slot is de beste in haar soort en wordt geleverd met een stevige grondgrendel. Hiermee zet je gemakkelijk een deel van de dubbelstaafmat poort vast, zodat je het andere deel als looppoort kunt gebruiken.

 

Dubbelstaafmat poort dubbel specificaties

Onze dubbelstaafmat poorten hebben de volgende kenmerken:

 • Verkrijgbaar in de hoogtes 1000, 1200, 1400, 1800 en 2000 millimeter
 • Verkrijgbaar in de breedtes 2000, 2400, 3000 en 4000 millimeter
 • Verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, antraciet en verzinkt
 • De scharnieren zijn zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren
 • Standaard voorzien van een Locinox slot, de beste in haar soort

 

Dubbelstaafmat hekwerk

Wordt de poort geplaatst tussen een dubbelstaafmat hekwerk? Resifence heeft verschillende dubbelstaafmat hekwerken om een dubbelstaafmat poort aan te sluiten, zodat er geen dubbele palen geplaatst hoeven te worden. Bekijk ook eens ons aanbod gaashekwerken

Wil je meer informatie ontvangen over dubbelstaafmat poorten en hekwerken? Neem contact op met een van onze specialisten.