Jong en energiek bedrijf

Resifence is een jong en energiek bedrijf. Opgericht in 2017 met een groot assortiment aan hekwerk en poorten.

Dagelijks staan wij voor iedereen klaar die zijn/haar tuin wil voorzien van een professioneel hekwerk. Dat maken we natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk; zowel met het bestellen van de producten als het installeren van het hekwerk. Wij richten ons enkel op het leveren van hoogwaardige materialen zodat jij lekker zelf aan de slag kunt!

Ook als zakelijke klant kun je bij ons bestellen. Wij leveren producten van een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast denken we graag mee over projecten dus voel je vrij om contact op te nemen met ons gespecialiseerd team om samen tot een passende oplossing te komen.

Klant tevredenheid vinden we erg belangrijk; we streven er dan ook dagelijks naar om je zo snel mogelijk te woord te staan en je vragen te beantwoorden!

Gespecialiseerd team

Op ons kantoor zit een gespecialiseerd team dat je graag te woord staat. Heb je vragen of kom je er zelf niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en denken graag mee over de uitdagingen die jij in je tuin hebt. 

Onze voorraad

Ons magazijn ligt vol met materialen om jou snel te kunnen voorzien van het juiste hekwerk. We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen, dat is gemiddeld tussen de 3-5 werkdagen. Heb je het sneller nodig? Laat het dan zeker even weten, we kijken graag samen naar de mogelijkheden. De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort waardoor we erg snel kunnen schakelen!

Gecertificeerd webwinkel

Resifence maakt onderdeel uit van Thuiswinkel.org Thuiswinkel Waarborg; het keurmerk voor online winkel.

Thuiswinkel Waarborg wordt actief ondersteund door de Consumentenbond. Thuiswinkel Waarborg selecteert alleen gecertificeerde bedrijven. Deze zijn uitvoerig gescreend waardoor ze een veilige manier van online winkelen aan kunnen bieden.

Daarnaast vergaren we op onafhankelijke wijze reviews. We vinden het belangrijk dat reviews een goed beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Zij hebben maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen.