Bedenktermijn

Wil je jouw bestelling retourneren? Je hebt bij ons het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst (zonder opgave van reden) te herroepen. Je kunt om gebruik te maken van het herroepingsrecht dit formulier invullen. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping/ontbinding, welke je hier kunt downloaden.

Vanaf het moment dat wij de retourmelding ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Stuur je de volledige bestelling terug? Dan crediteren wij het volledige orderbedrag plus de bezorgkosten. Stuur je een deel van de bestelling terug? Dan crediteren we het door jou betaalde bedrag voor betreffend(e) product(en).

Retouradres

Resifence B.V.
Noordstraat 4
4641 SE Ossendrecht

Retourneren

Valt het product dat je wilt retourneren onder pakketpost? Dan sturen wij per mail een retouretiket, hiermee kun je het product retourneren via een Parcelshop bij jou in de buurt (let op: het pakket mag maximaal 120 cm lang zijn).

Laat je het product liever ophalen? Geef dit door bij de retourmelding, wij zorgen dan voor een ophaalafspraak. De retourkosten van € 4,50* verrekenen we met het te crediteren bedrag.

In het geval van producten die niet per pakketpost verzonden kunnen worden (wat in de regel het geval zal zijn), zorgen wij ervoor dat de producten worden opgehaald. De hieraan verbonden transportkosten van € 50,-** dien je zelf te dragen, deze worden verrekend met het te crediteren bedrag.

*toeslag voor de Waddeneilanden € 7,50
**toeslag voor de Waddeneilanden € 75,-

Het staat je vrij om het product/de producten via een andere transportdienst aan ons te retourneren, wij verzoeken je dan om dit in het retourformulier te vermelden. Je dient de zending binnen een termijn van 14 dagen, te rekenen vanaf het moment van de herroeping van de overeenkomst, aan Resifence.nl te retourneren. De kosten van retournering komen voor je eigen rekening.

Verwerking retour

Na ontvangst van de retourmelding betalen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug, mits we dan het product met alle geleverde toebehoren en –voor zover redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking hebben ontvangen.

We betalen je terug op dezelfde wijze waarop jij je bestelling aan ons hebt betaald. We mogen wachten met terugbetalen totdat we het product retour hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Mochten de producten of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig, dan mogen wij een waardevermindering doorberekenen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.