Bij Resifence waarderen we jouw mening enorm. Ons doel is om jou de beste producten en service te bieden, en jouw feedback speelt hierin een cruciale rol. Op deze pagina leggen we uit hoe ons reviewproces werkt, zodat je met vertrouwen jouw ervaringen kunt delen.

Wie kan een review achterlaten?

Alleen klanten die daadwerkelijk een product hebben gekocht kunnen een review achterlaten. Dit zorgt ervoor dat alle reviews die je leest, gebaseerd zijn op echte ervaringen.

Hoe garanderen wij de echtheid?

We verifiëren elke aankoop of dienstverlening voordat een review geplaatst kan worden. Dit betekent dat alleen geverifieerde klanten de kans krijgen hun mening te delen. Zo weet je zeker dat wat je leest, echt is.

Positieve en negatieve reviews

Bij Resifence plaatsen we zowel positieve als negatieve reviews. Wij geloven in transparantie en het belang van jouw ervaringen, ongeacht of deze positief of negatief zijn. Jouw eerlijke feedback helpt ons te groeien en te verbeteren.

Betaalde reviews

Wij plaatsen geen betaalde reviews. Elke review die je op onze website leest, is een authentieke reflectie van een klant zijn of haar ervaring met ons.

Plaatsingstermijn van reviews

Reviews worden binnen een termijn van ca.48 uur geplaatst, na verificatie van de aankoop of dienst. Dit geeft ons de tijd om de echtheid van elke review te controleren.

Wanneer wordt een review niet geplaatst?

Een review wordt niet geplaatst als deze:

  • Niet gerelateerd is aan de daadwerkelijke ervaring of aankoop.
  • Inhoud bevat die ongepast, beledigend of lasterlijk is.
  • Persoonlijke informatie van anderen bevat.

Onze reviews via WebwinkelKeur

We zijn trots te vermelden dat onze reviews verzameld worden via WebwinkelKeur. Dit garandeert dat het reviewproces eerlijk en transparant verloopt. Voor meer informatie over hoe WebwinkelKeur werkt en hun gebruikersvoorwaarden, bezoek je hun website.

We nodigen je van harte uit jouw ervaringen met Resifence te delen. Jouw feedback is niet alleen waardevol voor ons, maar helpt ook anderen bij het maken van hun keuze.