Gratis verzending vanaf €249 Uitgebreide rekentools Goed retourbeleid Laagste prijzen
Resifence.nl, thuis in sfeer & veiligheid

Bezorgen & verzendkosten

Verzendkosten en bezorging

Wanneer je op werkdagen voor 11 uur bestelt, bezorgen we jouw producten de volgende werkdag. Wil je een specifieke bezorgdatum? Vermeld dan in het opmerkingenveld op welke datum je jouw bestelling graag wilt ontvangen, houd hierbij rekening met een minimale levertijd van 2 werkdagen. Mochten wij deze levertijd niet halen, dan nemen we contact op om een andere datum af te spreken. De vermelde prijzen zijn exclusief bezorgkosten. De bezorgkosten worden in de winkelmand en tijdens het afrekenen vermeld.

Gratis verzending vanaf € 249,-
€ 4,50 voor bestellingen onder € 249,-- orderwaarde die per pakketpost worden verstuurd
€ 50,- voor bestellingen onder € 249,-- orderwaarde die per palletvracht worden verstuurd
€ 50,- extra kosten voor gelost bezorgen (optioneel)

Bezorging op de eilanden tegen een meerprijs van € 7,50 voor pakketpost. Bezorging van palletvracht op de eilanden tegen een meerprijs van € 75,-.

Pakketpost
Bezorging van pakketpost loopt via GLS. Je krijgt per e-mail bericht over het moment van bezorging. Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger voor de deur staat? Dan probeert hij of hij de bestelling bij de buren kan afleveren. Lukt dit niet, dan kun je via het ‘niet thuis’ briefje dat de bezorger achterlaat kiezen voor een tweede bezorgafspraak of voor ophalen bij de Parcelshop bij jou in de buurt.

Palletvracht
Grote bestellingen worden bezorgd door onze transporteur. Per e-mail word je geïnformeerd over de dag van bezorging en 30 minuten van tevoren ontvang je een sms met het exacte tijdstip, wij vragen je dan thuis te zijn. Mocht je niet thuis zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de transportkosten voor het nogmaals aanbieden van jouw bestelling in rekening te brengen.

Lossen van je bestelling
Grote bestellingen worden ongelost bezorgd. Dit houdt in dat je zelf de producten uit de vrachtwagen haalt. Liever niet zelf tillen? Je kunt ervoor kiezen om je bestelling gelost te laten bezorgen. De bestelling wordt dan naast de vrachtwagen (op verharde ondergrond) gezet. De extra kosten voor deze service bedragen € 50,-.

Aanvullende voorwaarden
• Jouw bestelling wordt -indien je kiest voor gelost bezorgen- naast de vrachtwagen op verharde ondergrond gelost
• Bestellingen voor de Waddeneilanden worden in verband met de bootovertocht 1 à 2 werkdagen later bezorgd
• Ben je op de geplande bezorgdag niet in de mogelijkheid om de bestelling zelf in ontvangst te nemen? Probeer dan of aflevering bij de buren plaats kan vinden
• Je dient je bestelling te controleren en eventuele schade op de vrachtbrief te vermelden
• Resifence is niet aansprakelijk voor schade aan jouw oprit, garage, tuin of andere ruimtes, toegebracht door de chauffeur tijdens het bezorgen van de bestelling. Eventuele aansprakelijkheid ligt bij de juridisch eigenaar van het voertuig

Loading...