Gratis verzending vanaf €249 Uitgebreide rekentools Goed retourbeleid Laagste prijzen
Resifence.nl, thuis in sfeer & veiligheid

Resifence.nl,
thuis in sfeer & veiligheid

Uitgelichte producten

Resifence rekentool

Wil je een hekwerk plaatsen? Wij helpen je met het berekenen van al je materialen! Vul jouw wensen in, op basis van deze gegevens maken we een calculatie en plaatsen we de benodigde producten direct in je winkelmand. Zo maak je eenvoudig een perfecte calculatie van de benodigde materialen: van hoekpalen tot muuraansluitingen en van vlechtband tot schetsplaten!

Resifence, thuis in sfeer & veiligheid

De tuin is meer en meer een belangrijk onderdeel van de woon- en leefomgeving geworden en is vaak een verlengstuk van je huis. Privacy, rust en gezelligheid is daarbij van het grootste belang. Resifence helpt daarbij: wij bieden totaaloplossingen voor elke tuin! Met een uitgebreid assortiment aan afrasteringen, hekwerken en poorten heeft Resifence alles in huis om de tuin af te schermen en aan te kleden.

En op Resifence.nl is alles in een makkelijk en helder overzicht samengebracht. Van volièregaas tot stevige dubbelstaafmatten en van bijbehorende bevestigingspalen tot poorten met stevig sluitwerk: Resifence heeft het allemaal.

Met onze handige keuzehulp is het bepalen van het juiste gaaswerk of hekwerk erg eenvoudig en overzichtelijk. En dat allemaal van de hoogste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, waarbij we 5 jaar garantie op onze producten aanbieden.

Een keuze gemaakt? Bestel op werkdagen voor 11 uur 's ochtends en de producten worden binnen Nederland al de volgende werkdag geleverd!

Loading...