Keuzehulp

Bij Resifence hebben we veel verschillende hekwerken, zodat we je altijd een goede oplossing kunnen bieden en jij jarenlang kunt genieten van jouw hekwerk. Welk hekwerk past het beste bij jouw toepassing? Je kunt onze hekwerken opdelen in 4 groepen, we lichten deze hieronder toe. Lukt het niet? Neem dan contact op via de chat, we helpen graag!

 

Tuingaas

Tuingaas Resifence
Voor een snelle en eenvoudige afscherming van tuin, bloemperk of balkon kun je ons tuingaas bestellen. Ook op de camping is het perfect toe te passen om bijvoorbeeld jouw huisdier op het perceel te houden. De budget-versie heeft een draaddiameter van 2,1 mm, een maas van 100x75 mm en is beschikbaar in verschillende hoogtes en rollengtes. Voor een stevigere uitvoering kies je ons premium gaas. Dankzij de draaddiameter van 2,5 mm en de maas van 100x50 mm doet dit gaas prima wat er van verwacht mag worden. Je kunt kiezen uit de kleuren groen en antraciet.       

 

3D panelen

De 3D panelen, ook wel enkelstaafmatten genoemd, zijn ideaal om van jouw (voor)tuin een echt visitekaartje te maken. Dankzij de eenvoudige montage met de speciaal ontworpen palen heb je voor een gunstige prijs snel een degelijk hekwerk staan. De panelen kunnen ook prima gebruikt worden als basis om bijvoorbeeld klimplanten tegenaan te laten groeien. Dankzij de goede coating heeft dit product een lange levensduur. Naast de groen gecoate versie is er ook een antraciet gecoate uitvoering beschikbaar, uiteraard in verschillende hoogtes. Voor de palen zijn speciale voeten beschikbaar waarmee je dit hekwerk ook op een muur of een verharde ondergrond kunt plaatsen.
3D panelen

 

Harmonicagaas

Harmonicagaas Resifence

Met ons hekwerk plaats je tegen een gunstige prijs een veilig en fraai afgewerkt hekwerk. Dankzij de draaddiameter van 3,1 mm is het een erg stevig gaas. Naast het vertrouwde groen is het gaashekwerk ook in stoer zwart verkrijgbaar én in verschillende hoogtes. Wil je bijvoorbeeld een speelveldje afschermen, kies dan voor een hekwerk met een hoogte van 100 cm of 125 cm. Om je dierbare bezit beter te beschermen is een hekwerk met een hoogte van 180 cm of 200 cm aan te raden. Wil je helemaal zeker zijn? Vraag dan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden om puntdraad te monteren op jouw gaashekwerk!

Op zoek naar wat meer privacy? Dat kan! Ons winddoek geeft niet alleen privacy, het breekt ook de wind. Zo kun je heerlijk buiten zitten. 
Wil je een poort plaatsen? Wij leveren ook bijpassende enkele en dubbele poorten. Gebruik onze rekentool, wij rekenen het complete pakket voor je uit!
 

 

Dubbelstaafmathekwerk

Met recht dé trend van vandaag! Met het dubbelstaafmathekwerk zorg je voor een moderne en strakke uitstraling van jouw tuin. Naast groen en zwart is dit hekwerk ook beschikbaar in het antraciet. 

Door de constructie van de matten – met twee horizontale en één verticale staaf – ontstaat er een stevig geheel. Je kunt kiezen voor de budgetversie met staven van 5 en 6 mm of voor de premium uitvoering met 6 en 8 mm staven. Doordat de matten verkrijgbaar zijn in maar liefst 8 verschillende hoogtes (van 80 cm tot en met 243 cm), zit er altijd een passende hoogte voor je bij.

Om de uitstraling uniform te houden, kun je bij ons enkele en dubbele poorten bestellen met dezelfde structuur. Met ons kleurechte vlechtband creëer je op een eenvoudige manier extra privacy. Gebruik onze rekentool, vul daar enkele gegevens in, en wij rekenen het complete pakket voor je uit!
Dubbelstaafmat Resifence