Hoe werkt de configurator?

Onze configurator:

Doe het écht zelf!

De handige alles-in-1 configurator van Resifence.nl is niet alleen eenvoudig en snel, maar daarnaast ook betrouwbaar en uitgebreid. Zo kun je écht zelf je persoonlijk hekwerk makkelijk samenstellen. Met onze configurator heb je alle keuzevrijheid en de mogelijkheden/opties zijn nagenoeg oneindig. Stap voor stap begeleiden we je door het proces, zodat je alle benodigdheden voor het zelf plaatsen van een hekwerk in een helder overzicht krijgt. Op die manier kun je volledig zelfstandig alles zelf regelen: samenstellen, bestellen, plaatsen!

Als je de keuze hebt gemaakt voor het type hekwerk (dubbelstaafmat / harmonicagaas) en de uitvoering (hoogte, kleur en kwaliteit) is het tijd om te bepalen hoeveel en welke onderdelen je nodig hebt om het gewenste hekwerk volledig zelf te kunnen plaatsten. Om dit te kunnen, moet je een aantal zaken van te voren duidelijk hebben:

  • startpunt en eindpunt van het hekwerk
  • aantal meters in totaal
  • aantal hoeken
  • aantal poorten

Met deze informatie kun je eenvoudig met gemak de configurator helemaal doorlopen.

Dit doe je door stapsgewijs de vragen in de configurator te beantwoorden. De artikelen van het in de configurator samengestelde hekwerk komen automatisch in je winkelmand terecht, waarna je alles eenvoudig en snel kunt bestellen.