Harmonicagaas

Ons stevige harmonicagaas is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en per rol van 25 meter. Je kunt kiezen uit geplastificeerd harmonicagaas in de kleuren groen of zwart.
Vanaf € 78,00 incl. BTW
SKU
7005053

Harmonicagaas

Het harmonicagaas van Resifence is een geweven gaas dat bestaat uit ruitvormige mazen. Mooi als afscheiding in iedere tuin, maar het wordt ook vaak gebruikt als afrastering voor dierenverblijven.

Op zoek naar privacy? Laat het gaas dan begroeien met een mooie klimplant of gebruik ons winddoek. Ons harmonicagaas is geplastificeerd en verkrijgbaar in groen en zwart. Wilt u een compleet harmonicagaas hekwerk bestellen? Kijk dan bij onze complete pakketten!

Specificaties

Ons harmonicagaas is verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Geplastificeerd in groen of zwart
  • Maaswijdte 50 mm
  • Al onze varianten zijn verkrijgbaar in hoogte 1000, 1250, 1500, 1800, 2000 mm
  • Al onze varianten hebben een draaddikte van 3,1 mm
  • Lengte van de rol is 25 m

Toebehoren

Naast de verschillende soorten en maten in gaashekwerk bieden we natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren aan. Of het nu gaat om doorvoerkoppen, draadspanners of eindstukken voor op de bovenbuizen: wij hebben het in diverse kleuren.

Op deze manier kunt u alles in een keer compleet bestellen om zo goed voorbereid en met alle benodigde materialen aan de slag te gaan!

Handleiding

Met behulp van onze handleiding plaatst u eenvoudig zelf uw harmonicagaas. Bekijk en download de handleiding hier: handleiding plaatsen harmonicagaas hekwerk

Meer informatie
Lengte 25 mtr
Draaddikte 3,1 mm
Maaswijdte 50 mm
Verpakking Per rol