Gaashekwerken

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Winddoek voor harmonicagaas
  Windvanger en extra privacy
  Zwart of groen
  Rol van 50 m
  Vanaf 265,00 incl. BTW

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gaashekwerk

Wie Resifence.nl zegt, zegt gaas! Want bij ons is nagenoeg alles op het gebied van gaashekwerk te krijgen. Van harmonicagaas tot volièregaas en van schapengaas tot kippengaas: wij hebben het allemaal in verschillende maten, kleuren en stijlen. Een gaashekwerk kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, dus waar je ook een gaashekwerk voor wilt kopen, je vindt het bij Resifence.nl. Naast het gaashekwerk bieden we ook verschillende toebehoren aan zodat jij het hekwerk gemakkelijk kunt plaatsen.

Soorten gaashekwerk

Onze gaashekwerken zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Naast de verschillende soorten gaashekwerken die wij aanbieden heb je ook de keus uit de kleuren antraciet, groen of zwart gaaswerk en meerdere formaten. Zo is er altijd wel een gaaswerk geschikt voor jouw tuin of omheining. De kosten van een gaashekwerk vallen vaak erg mee, dus voor een voordelige afscheiding kun je kiezen voor een van onderstaande varianten.

In ons assortiment vind je harmonicagaas, tuingaas, volièregaas en schapengaas. Hieronder lichten we de verschillende soorten gaashekwerken nader toe!

Harmonicagaas

Harmonicagaas is toch wel één van de favoriete hekwerken als het aankomt op een mooie gaas afscheiding voor de tuin. Het geeft een strakke uitstraling en is een prima basis om klimop tegenaan te laten groeten. Dankzij het stevige en veerkrachtige materiaal van het gaas wordt het ook vaak gebruikt als afrastering voor dierenverblijven.

Het harmonicagaas van Resifence.nl is een geweven gaas dat bestaat uit ruitvormige mazen. Ons harmonicagaas is geplastificeerd en verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart. Daarnaast is het harmonicagaas verkrijgbaar in verschillende hoogtes variërend van 1000 mm tot maximaal 2000 mm. De maas van het gaashekwerk is 50 mm en is te krijgen in rollen per 25 meter. Naast het gaas zelf vind je bij ons ook alle toebehoren die je nodig hebt om het te plaatsen. In onze handleiding vind je een duidelijk overzicht van alle benodigdheden.

Harmonicagaas kopen? Bekijk het overzicht van ons harmonicagaas.harmonicagaas_configurator
Resifence_165_

Kippengaas

Het kippengaas van Resifence.nl is in veel verschillende maten en varianten te verkrijgen en is geschikt voor diverse doeleinden: zo kan het gebruikt worden voor een kippen- of konijnenren of een eenvoudige (tijdelijke) afrastering. Maar het is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld planten mee te beschermen.

Een rol kippengaas is in verschillende varianten te krijgen, zo kun je kiezen uit gegalvaniseerd of geplastificeerd gaas en een maaswijdte van 13 mm of 25 mm. De hoogte van een kippengaas hek kun je ook nog kiezen, het gaas is namelijk te krijgen in 50 cm en 100 cm. Een rol kippengaas is verkrijgbaar in 10 m of 25 m.

Een kippengaas hek kun je eenvoudig zelf maken. Vaak wordt er bij het maken van een kippengaas hek gebruik gemaakt van houten, metalen of kunststof palen. Het kippengaas wordt dan bevestigd met bijvoorbeeld een kram of spijker.

Kippengaas kopen? Bekijk het overzicht van ons kippengaas.Tuingaas

Met ons tuingaas is iedere tuin op eenvoudige wijze af te rasteren. Het is namelijk snel en gemakkelijk zelf te plaatsen. We bieden maar liefst twee soorten tuingaas aan: een premium variant en een budget variant. Het premium tuingaas heeft een draaddikte van 2,5 mm en is daardoor erg stevig. Ons budget tuingaas met een draaddikte van 2,1 mm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kun je tegen een scherpe prijs toch een mooie afrastering creëren.

Beide varianten zijn geplastificeerd tuingaas en verkrijgbaar in groen en antraciet. Je kunt daarnaast uit verschillende hoogtes en lengtes van de rollen kiezen om zo tot een perfect gaashekwerk voor je tuin te komen.

Het tuingaas in de hoogtes 100 en 120 cm is erg populair en wordt vaak gebruikt om een bloemenperkje af te rasteren of voor de moestuin. Het wordt overigens ook vaak gebruikt om weilanden of grotere stukken grond af te zetten. Voor vele toepassingen te gebruiken dus!

Bekijk het overzicht van ons tuingaas.

tuingaas
voileregaas

Volièregaas

Of het nu gebruikt wordt om een dierenverblijf te bouwen, de moestuin te beschermen of voor je hobby: met het volièregaas van Resifence.nl staat er in een handomdraai een strak en degelijk resultaat.

Volière gaas is voorzien van kleine mazen wat het ideaal maakt voor verschillende soorten dierenverblijven. Voornamelijk kleine dieren, denk aan vogels, vlinders, konijnen of kippen. Doordat het gaas verzinkt is, is het erg stevig van aard.

Bij ons kun je kiezen uit volièregaas dat verzinkt of gecoat is en een hoogte van 500 mm of 1000 mm heeft. Het verzinkte volièregaas is beschikbaar in rollen van 10 en 25 meter en de gecoate variant in rollen van 5 en 10 meter. Beide varianten hebben een maas van 13 x 13 mm, hoewel het verzinkte volièregaas ook in een maas van 19 x 19 mm beschikbaar is. Het gecoate volière gaas is groen van kleur.

Volièregaas kun je vrij eenvoudig zelf bevestigen. Je kunt hiervoor gebruik maken van houten palen of een houten frame om er planten tegenaan laten groeien.

Bekijk het overzicht van ons volièregaas.Schapengaas

De naam schapengaas doet dit gaashekwerk eigenlijk tekort: het is namelijk voor zo veel meer geschikt dan alleen schapen. Dit is het ideale gaas om je kleinvee goed te beschermen. Het grote voordeel van schapengaas? Het is voor vele doeleinden geschikt én je plaatst het eenvoudig zelf. De mazen van het Resifence schapengaas worden van beneden naar boven steeds groter: dit komt de veiligheid van je kleinvee alleen maar ten goede. Ons schapengaas is verkrijgbaar in de volgende varianten:

 • Gegalvaniseerd
 • Draaddikte 2 mm of 3 mm
 • Hoogte 800 mm of 1000 mm
 • Lengte 50 meter

Bekijk het overzicht van ons schapengaas.Resifence_95_
3D_panelen

3D panelen

De 3D panelen, ook wel enkelstaafmat hekwerk genoemd, zijn voorzien van een uniek design. De bovenzijde is namelijk voorzien van een knik van 30 mm. Dit geeft een sierlijke uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een veilig gevoel. Zo’n 3D hekwerk geeft jouw tuin of erf dus een heel eigen look.

Onze 3D panelen zijn beschikbaar in de kleuren groen en antraciet en in verschillende hoogtes: 600 mm, 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm en 1900 mm. De draaddikte van deze panelen is 4 mm en de maaswijdte is 55 x 200 mm. Een 3D hekwerk is 1999 mm breed en kan worden bevestigd met de tuingaaspalen. Ook de beugels die bij de tuingaaspaal horen kunnen voor dit enkelstaafmat hekwerk gebruikt worden.

De 3D panelen worden ook wel enkelstaafmat hekwerk genoemd. In tegenstelling tot een dubbelstaafmat hekwerk is een enkelstaafmat 3D hekwerk maar voorzien van één horizontale draad waar de dubbele er twee heeft. Dit zorgt er dan ook voor de een 3D hekwerk een ‘lichter’ is. 

Bekijk het overzicht van onze 3D panelen.


Gaashekwerk toebehoren

Naast het gaashek heb je natuurlijk ook verschillende toebehoren nodig om het hekwerk te kunnen plaatsen. Denk hierbij aan palen, bevestigingsmateriaal en bijvoorbeeld een gaashekwerk bovenbuis. Door ons uitgebreide assortiment kun je ook vele toebehoren via onze site bestellen. 

Gaashekwerk plaatsen

Het plaatsen van een gaashekwerk kun je helemaal zelf. In onze webshop vind je verschillende soorten hekwerken en toebehoren die je nodig hebt om het hekwerk te plaatsen. In principe heb je alleen een aantal gereedschappen nodig voor het plaatsen van het gaashekwerk. Denk bijvoorbeeld aan een meetlint, grondboor en een waterpas.

Op onze website vind je van verschillende hekwerken een handleiding met een eenvoudig stappenplan voor het plaatsen. Hier kun je bijvoorbeeld de handleiding van harmonicagaas vinden. Maar ook het plaatsen van dubbelstaafmatten of een poort leggen we graag uit.

Mocht je nog vragen hebben over het plaatsen van het gaashekwerk, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!