Volièregaas

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Volièregaas verzinkt
  Rol van 10 of 25 m
  Maaswijdte 13x13 of 19x19 mm
  Hoogte 500 of 1000 mm
  Vanaf 23,95 incl. BTW
 2. Volièregaas gecoat
  Rol van 5 of 10 m
  Maaswijdte 13x13 mm
  Hoogte 500 of 1000 mm
  Vanaf 13,50 incl. BTW

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Volièregaas

Of het nu gebruikt wordt om een dierenverblijf te bouwen, de moestuin te beschermen of tijdens het hobbyen; met het volièregaas van Resifence.nl staat er in een handomdraai een strak en degelijk resultaat. Ons gaas is in een verzinkte en een gecoate variant verkrijgbaar.

Wat is volièregaas?

Volièregaas is een verzinkt gaashekwerk en daardoor extra stevig. Het gaas is voorzien van kleine mazen, wat het ideaal maakt voor verschillende soorten dierenverblijven. Denk hierbij aan vogels en vlinders (volières), maar het kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld kippen- en konijnenhokken.

Daarnaast is volièregaas ook zeer geschikt als afrastering voor de tuin en kun je er eventueel klimplanten tegenaan laten groeien voor een gezellige sfeer. Maar de groenten of bloemen beschermen kan uiteraard ook prima met dit gaas!

Specificaties volièregaas

Bij ons kun je kiezen uit volièregaas dat gecoat of verzinkt is. Het verzinkte volièregaas is beschikbaar in rollen van 10 en 25 meter en de gecoate variant in rollen van 5 en 10 meter. Beide varianten hebben een maas van 13 x 13 mm, hoewel het verzinkte volièregaas ook in een maas van 19 x 19 mm beschikbaar is. Ons volièregaas is beschikbaar in de draaddiktes 0,8, 0,9 en 1,4. De draaddikte en maaswijdte die je nodig hebt hangt af van de toepassing van het volièregaas.

Verzinkt

 • Hoogte: 500 mm of 1000 mm
 • Lengte rol: 10 of 25 m
 • Maaswijdte: 13 x 13 mm of 19 x 19 mm
 • Draaddikte: 0,8 mm bij een maaswijdte van 13 mm en 1,4 mm bij een maaswijdte van 19 mm

Gecoat

 • Hoogte: 500 mm of 1000 mm
 • Lengte rol: 5 m of 10 m
 • Maaswijdte: 13 x 13 mm
 • Draaddikte: 0,9 mm

Volièregaas bevestigen

Volièregaas kun je vrij eenvoudig en snel zelf plaatsen. Hiervoor kun je gebruik maken van een houten frame of houten palen. Je bevestigt het gaas dan met krammen, schroeven of met een nietpiestool.

Volièregaas toebehoren

Naast de verschillende soorten en maten in gaashekwerk bieden we natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren aan. Of het nu gaat om doorvoerkoppen, draadspanners of eindstukken voor op de bovenbuizen: wij hebben het in diverse kleuren.

Op deze manier kun je alles in een keer compleet bestellen om zo goed voorbereid en met alle benodigde materialen aan de slag te gaan!

Volièregaas kopen bij Resifence.nl

Voordelig volièregaas koop je bij Resifence.nl. Het stevige gaas heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding en biedt een uitstekende afrasteringen voor bijvoorbeeld jouw vogels.

Heb je nog vragen over volièregaas? Stel ze gerust via de chat of neem telefonisch contact met ons op! Ook wanneer je graag een persoonlijke offerte ontvangt, helpen wij je graag verder.