Tuingaas

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tuingaas Premium
  Groen of antraciet
  Draaddikte 2,5 mm
  Maaswijdte 100 x 50 mm
  Vanaf 96,95 incl. BTW
 2. Tuingaas Budget
  Groen of antraciet
  Draaddikte 2,1 mm
  Maaswijdte 100 x 75 mm
  Vanaf 31,95 incl. BTW

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuingaas

Op zoek naar een voordelige omheining voor je tuin? Dan is tuingaas een geschikte oplossing! Je kunt bij ons kiezen tussen een budget en een premium variant; waarbij de premium variant zeer stevig is en de budget variant een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft. Beide varianten zijn geplastificeerd tuingaas en verkrijgbaar in de kleuren groen en antraciet.

Wat is tuingaas?

Tuingaas is een gaashekwerk dat vaak wordt gebruikt om een tuin of gazon af te scheiden. Het is uiteraard niet alleen geschikt voor tuinen, het wordt namelijk ook vaak gebruikt om weilanden of grotere stukken grond af te zetten. Tuingaas heeft als groot voordeel dat het gemakkelijk zelf geplaatst kan worden en zeer voordelig is. Ondanks dat het een van de meest voordelige gaashekwerken is, is het zeker niet van mindere kwaliteit!

Naast afrastering kan tuingaas ook voor vele andere doeleinden gebruikt worden. Je kunt er bijvoorbeeld ook klimplanten tegenaan laten groeien, de moestuin mee beschermen of een omheining voor je huisdieren van maken.

Specificaties tuingaas

Ons geplastificeerd tuingaas is verkrijgbaar in de volgende varianten:

Premium

 • Kleur: groen of antraciet
 • Hoogte: 600, 800, 1000, 1200, 1500, 1800 mm
 • Maaswijdte: 100 x 50 mm
 • Draaddikte van 2,5 mm
 • Rol van 25 m

Budget

 • Kleur: groen of antraciet
 • Hoogte: 800, 1000, 1200, 1500 mm
 • Maaswijdte: 100 x 75 mm
 • Draaddikte van 2,1 mm
 • Rol van 10 m of 25 m

Tuingaas plaatsen

Tuingaas plaats je in een handomdraai zelf. Vaak wordt er bij het plaatsen gebruik gemaakt van tuingaaspalen en zet je het gaas vast met nietjes voor een tuingaaspaal.

Voor een natuurlijke uitstraling in je tuin kies je voor tuingaas groen, dit valt het minst op in combinatie met planten en gras. Voor een strakkere en moderne uitstraling kun je kiezen voor tuingaas zwart (antraciet).  

De hoogte van het tuingaas hangt uiteraard af van de toepassing, maar tuingaas 60 cm of tuingaas 120 cm zijn populaire varianten!

Tuingaas toebehoren

Naast de verschillende soorten en maten in gaashekwerk bieden we natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren aan. Of het nu gaat om nietjes voor tuingaaspalen, een nietjestang of een voetstuk voor de tuingaangaaspalen: wij hebben het in ons assortiment.

Op deze manier kun je alles in een keer compleet bestellen om zo goed voorbereid en met alle benodigde materialen aan de slag te gaan!

Tuingaas kopen bij Resifence

Wil je graag tuingaas kopen? Dan ben je bij Resifence.nl aan het juiste adres. Ons tuingaas heeft namelijk een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en is in uiteenlopende varianten beschikbaar.

Heb je nog vragen over tuingaas? Stel ze gerust via de chat of neem telefonisch contact met ons op. Ook wanneer je graag een persoonlijke offerte wenst, helpen wij je graag verder!