Tuingaas

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Gaashekwerken

Wie Resifence zegt, zegt gaas! Want bij ons is nagenoeg alles op het gebied van gaashekwerk te krijgen. Van harmonicagaas tot volièregaas en van 3D panelen tot tuingaas: wij hebben het allemaal in verschillende maten, kleuren en stijlen.

Tuingaas

Met het tuingaas van Resifence kan elke tuin op eenvoudige wijze afgerasterd worden. Snel, gemakkelijk en goed zelf te plaatsen. Ons premium tuingaas heeft een draaddikte van 2,5 mm en is daardoor erg stevig. Ons budget tuingaas met een draaddikte van 2,1 mm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, waarmee er tegen een scherpe prijs toch een mooie afrastering gecreëerd worden.

Specificaties tuingaas

Ons tuingaas is verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Premium kwaliteit is verkrijgbaar in hoogte 600/800/1000/1200/1500/1800 mm
  • Premium kwaliteit heeft een maaswijdte van 100 x 50 mm en een draaddikte van 2.5 mm
  • Budget kwaliteit is verkrijgbaar in hoogte 800/1000/1200/1500 mm
  • Budget kwaliteit heeft een maaswijdte van 100 x 75 mm en een draaddikte van 2.1 mm
  • Al onze varianten zijn verkrijgbaar in lengte 10 mtr of 25 mtr

Toebehoren

Naast de verschillende soorten en maten in gaashekwerk bieden we natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren aan. Of het nu gaat om doorvoerkoppen, draadspanners of eindstukken voor op de bovenbuizen: wij hebben het in diverse kleuren.

Op deze manier kunt u alles in een keer compleet bestellen om zo goed voorbereid en met alle benodigde materialen aan de slag te gaan!