Schapengaas

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Schapengaas
  Draaddikte 2 mm of 3 mm
  Hoogte 800 mm of 1000 mm
  Rol van 50 m
  Vanaf 74,95 incl. BTW

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schapengaas

Resifence.nl heeft een groot aanbod van verschillende soorten gaashekwerk, waaronder ook schapengaas. Schapengaas kopen doe je dan ook voordeling via onze webshop. Het grote voordeel van schapengaas? Het is voor diverse doeleinden geschikt én je het gemakkelijk zelf kunt plaatsen!

Met ons schapengaas plaats je dus eenvoudig een robuust hekwerk dat bijvoorbeeld het kleinvee binnenhoudt of het erf beschermd. Er zijn verschillende varianten schapengaas verkrijgbaar, zo kun je kiezen uit verschillende draaddiktes en hoogtes.

Wat is schapengaas?

Schapengaas is een stevig en duurzaam gaashekwerk dat te verkrijgen is in twee verschillende draaddiktes. Voordat je schapengaas koopt is het dus belangrijk om na te gaan of je licht gaas (draaddikte 2 mm) of zwaar gaas (draaddikte 3 mm) nodig hebt.

Verder doet de naam schapengaas dit gaashekwerk eigenlijk tekort: het is namelijk voor zo veel meer geschikt dan alleen schapen! Het is ook ideaal om ander zogenaamd kleinvee mee te beschermen en/of binnen te houden. De mazen van het schapengaas worden van beneden naar boven steeds groter; dit komt de veiligheid van het kleinvee ten goede.

Naast het binnen houden van het kleinvee, is schapengaas ook ideaal als functionele afscheiding van jouw terrein, erf of tuin. Het zwaardere schapengaas is zeer geschikt voor de wat langere afstanden.

Specificaties

Ons schapengaas heeft verschillende specificaties en is verkrijgbaar in allerlei varianten. We zetten ze graag op een rijtje:

 • Gegalvaniseerd
 • Draaddikte 2 mm of 3 mm
 • Hoogte 800 mm of 1000 mm
 • Per rol van 50 m

Schapengaas plaatsen

Het plaatsen van een rol schapengaas kun je dus vrij eenvoudig zelf doen. Vaak wordt er bij het plaatsen van schapengaas gebruik gemaakt van houten palen en wordt het gaas bevestigd met krammen.

Schapengaas toebehoren

Naast de verschillende soorten en maten in gaashekwerk bieden we natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren aan. Of het nu gaat om doorvoerkoppen, draadspanners of eindstukken voor op de bovenbuizen: wij hebben het in diverse kleuren.

Op deze manier kun je alles in een keer compleet bestellen om zo goed voorbereid en met alle benodigde materialen aan de slag te gaan!

Schapengaas kopen bij Resifence.nl

Wil je graag een rol schapengaas kopen? Dan ben je bij Resifence.nl aan het goede adres! Je koopt schapengaas 80 cm of schapengaas 100 cm voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Heb je nog vragen over schapengaas? Stel ze gerust via de chat of neem telefonisch contact met ons op! Ook wanneer je graag een persoonlijke offerte ontvangt, helpen wij je graag.