Kippengaas

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Gaashekwerken

Wie Resifence zegt, zegt gaas! Want bij ons is nagenoeg alles op het gebied van gaashekwerk te krijgen. Van harmonicagaas tot volièregaas en van 3D panelen tot kippengaas: wij hebben het allemaal in verschillende maten, kleuren en stijlen.

Kippengaas

Het kippengaas van Resifence is in veel verschillende maten en varianten te verkrijgen, maar voor al ons kippengaas geldt: het is stevig, soepel en makkelijk te verwerken én van de beste kwaliteit.

Door deze kenmerken is het kippengaas geschikt voor diverse doeleinden: het kan gebruikt worden voor een kippen- of konijnenren of voor een eenvoudige (tijdelijke) afrastering, maar het is ook geschikt om de planten mee te beschermen.

Specificaties kippengaas

Ons kippengaas is verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Maasgrootte 13 mm (geplastificeerd of gegalvaniseerd)
  • Maasgrootte 25 mm (geplastificeerd of gegalvaniseerd)
  • Al onze varianten zijn verkrijgbaar in hoogte 500 mm of 1000 mm

Toebehoren

Naast de verschillende soorten en maten in gaashekwerk bieden we natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren aan. Of het nu gaat om doorvoerkoppen, draadspanners of eindstukken voor op de bovenbuizen: wij hebben het in diverse kleuren.

Op deze manier kun je alles in een keer compleet bestellen om zo goed voorbereid en met alle benodigde materialen aan de slag te gaan!