Kippengaas

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kippengaas, gegalvaniseerd
  Stevig én soepel
  Rol van 10 of 25 m
  Maaswijdte 10 of 25 mm
  Vanaf 14,50 incl. BTW
 2. Kippengaas, geplastificeerd
  Stevig én soepel
  Rol van 10 m
  Maaswijdte 13 of 25 mm
  Vanaf 15,99 incl. BTW

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kippengaas

Zoek je een gaashekwerk dat je eenvoudig en snel zelf in elkaar kunt zetten? Dan zit je met kippengaas goed. Een kippengaas hek is stevig én soepel en voor verschillende doeleinden te gebruiken; ideaal voor in je tuin dus!

Wat is kippengaas? 

Kippengaas is een benaming voor flexibele, dunne gaasnetten. Het zijn gevlochten draden met zeskantige mazen en biedt een perfecte oplossing als omheining voor kleine dieren. Ons kippengaas is in verschillende maaswijdtes, hoogtes en lengtes te verkrijgen. Zo heb je voor iedere toepassing een geschikte optie.

Zoals de naam al zegt, is kippengaas uitermate geschikt voor een kippenhok of -ren. Andere kleine dieren zoals konijnen en cavia’s kun je hier tevens ook prima mee omheinen. Het gaas is daarnaast stevig genoeg om het als (tijdelijke) afrastering voor je tuin te gebruiken of om de bloemen, planten of groenten mee te beschermen. Voor deze doeleinden is kippengaas 100 cm hoog ideaal.

Kippengaas wordt ook heel vaak voor creatieve doeleinden of knutselprojecten gebruikt. Denk hierbij aan het maken van feestwagens en figuren van papier-maché. Het kippengaas is in zo’n gevallen ideaal voor de vormgeving. Er zijn dus vele toepassingen voor een rol kippengaas!

Specificaties kippengaas

Het kippengaas van Resifence.nl is verkrijgbaar in verschillende varianten:

 • Gegalvaniseerd of geplastificeerd (groen)
 • Een maaswijdte van 13 mm of 25 mm
 • Een hoogte van 500 mm of 1000 mm
 • Een rol kippengaas van 10 m of 25 m (geplastificeerd is alleen in rollen van 10 m beschikbaar)

Kippengaas plaatsen

Zelf een kippengaas hek maken is eigenlijk een fluitje van een cent. Vaak wordt er bij het maken van een kippengaas hek gebruik gemaakt van houten, metalen of kunststof palen. Het kippengaas wordt dan bevestigd met bijvoorbeeld een kram of spijker.

Kippengaas toebehoren

Naast de verschillende soorten en maten in gaashekwerk bieden we natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren aan. Of het nu gaat om doorvoerkoppen, draadspanners of eindstukken voor op de bovenbuizen: wij hebben het in diverse kleuren.

Op deze manier kun je alles in een keer compleet bestellen om zo goed voorbereid en met alle benodigde materialen aan de slag te gaan!

Kippengaas kopen bij Resifence.nl

Wil je graag kippengaas kopen? Dan ben je bij Resifence.nl aan het goede adres. Ons kippengaas is namelijk zeer voordelig, van hoogwaardige kwaliteit en wordt snel geleverd!

Heb je nog vragen over kippengaas? Stel ze gerust via de chat of neem telefonisch contact met ons op! Ook wanneer je graag een persoonlijke offerte wilt, helpen wij je graag verder.