Gaashekwerken

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina

Gaashekwerk

Gaashekwerk

Wie Resifence zegt, zegt gaas! Want bij ons is nagenoeg alles op het gebied van gaashekwerk te krijgen. Van harmonicagaas tot volièregaas en van 3D panelen tot kippengaas: wij hebben het allemaal in verschillende maten, kleuren en stijlen.

Harmonicagaas

Het harmonicagaas van Resifence is een geweven gaas dat bestaat uit ruitvorminge mazen. Mooi als afscheiding in iedere tuin, maar het wordt ook vaak gebruikt als afrastering voor dierenverblijven. Ons harmonicagaas is geplastificeerd en verkrijgbaar in groen en zwart.

Klik hier voor een overzicht van ons harmonicagaas.

Kippengaas

Het kippengaas van Resifence is in veel verschillende maten en varianten te verkrijgen en is geschikt voor diverse doeleinden: zo kan het gebruiken worden voor een kippen- of konijnenren of voor een eenvoudige (tijdelijke) afrastering, maar het is ook geschikt om de planten mee beschermen.

Klik hier voor een overzicht van ons kippengaas.

Tuingaas

Met het tuingaas is elke tuin op eenvoudige wijze af te rasteren. Snel, gemakkelijk en goed zelf te plaatsen. Het premium tuingaas heeft een draaddikte van 2,5 mm en is daardoor erg stevig.

Klik hier voor een overzicht van ons tuingaas.

Volièregaas

Of het nu gebruikt wordt om een dierenverblijf te bouwen, de moestuin te beschermen of voor uw hobby: met het volièregaas van Resifence staat er in een handomdraai een strak en degelijk resultaat.

Klik hier voor een overzicht van ons volièregaas.

Schapengaas

Het ideale gaas om het kleinvee goed te beschermen. De mazen van het Resifence schapengaas worden van beneden naar boven steeds groter: dit komt de veiligheid van het kleinvee ten goede.

Klik hier voor een overzicht van ons schapengaas.

3D Panelen

Dankzij het unieke 3D design van deze panelen krijgt de tuin of het erf een heel eigen uitstraling. Doordat de panelen aan de bovenzijde voorzien zijn van punten van 30 mm, zijn ze ook geschikt ter beveiliging van het terrein.

Klik hier voor een overzicht van onze 3D panelen.