Gaashekwerken

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina
 1. Harmonicagaas
  Vanaf € 97,50 incl. BTW
 2. Tuingaas Premium
  Vanaf € 86,88 incl. BTW
 3. Tuingaas Budget
  Vanaf € 28,13 incl. BTW
 4. Schapengaas
  Vanaf € 74,38 incl. BTW
 5. Kippengaas, gegalvaniseerd
  Vanaf € 13,13 incl. BTW
 6. Kippengaas, geplastificeerd
  Vanaf € 14,06 incl. BTW
 7. Volièregaas verzinkt
  Vanaf € 20,94 incl. BTW
 8. Volièregaas gecoat
  Vanaf € 12,19 incl. BTW
 9. 3D paneel
  Vanaf € 24,38 incl. BTW
 10. Hoekversterker
  € 0,31 incl. BTW
 11. Lackspray
  Vanaf € 10,59 incl. BTW
 12. Binddraad
  Vanaf € 8,47 incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina

Gaashekwerk

Wie Resifence zegt, zegt gaas! Want bij ons is nagenoeg alles op het gebied van gaashekwerk te krijgen. Van harmonicagaas tot volièregaas en van 3D panelen tot kippengaas: wij hebben het allemaal in verschillende maten, kleuren en stijlen. Gaashekwerk kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, dus waar je ook een gaashekwerk voor wilt kopen, je vindt het bij Resifence.

 

Soorten gaashekwerk

Onze gaashekwerken zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Naast de verschillende soorten gaashekwerken die wij aanbieden heb je ook de keus uit antraciet, groen of zwart gaaswerk en meerdere formaten. Zo is er altijd wel een gaaswerk geschikt voor jouw tuin of omheining.

In assortiment vind je harmonicagaas, tuingaas, volieregaas en schapengaas. Hieronder lichten we de verschillende soorten gaashekwerken nader toe

 

Harmonicagaas

Het harmonicagaas van Resifence is een geweven gaas dat bestaat uit ruitvormige mazen. Mooi als afscheiding in iedere tuin, maar het wordt ook vaak gebruikt als afrastering voor dierenverblijven. Ons harmonicagaas is geplastificeerd en verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart. Daarnaast is het harmonicagaas verkrijgbaar in verschillende hoogtes variërend van 1000 mm tot maximaal 2000 mm. De maas van het gaashekwerk is 50 mm en is te krijgen in rollen per 25 meter.

Bekijk het overzicht van ons harmonicagaas.

Kippengaas

Het kippengaas van Resifence is in veel verschillende maten en varianten te verkrijgen en is geschikt voor diverse doeleinden: zo kan het gebruikt worden voor een kippen- of konijnenren of een eenvoudige (tijdelijke) afrastering. Maar het is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld je planten mee te beschermen.

Het kippengaas is in verschillende varianten te krijgen, zo kunt u kiezen uit gegalvaniseerd of geplastificeerd gaas en een maaswijdte van 13 mm of 25 mm. De hoogte van het kippengaas kunt u ook nog kiezen, het gaas is namelijk te krijgen in 500 mm en 1000 mm.

Bekijk het overzicht van ons kippengaas.

Tuingaas

Met het tuingaas is elke tuin op eenvoudige wijze af te rasteren. Snel, gemakkelijk en goed zelf te plaatsen. We bieden maar liefst twee soorten tuingaas aan: een premium variant en een budget variant. Het premium tuingaas heeft een draaddikte van 2,5 mm en is daardoor erg stevig. Ons budget tuingaas met een draaddikte van 2,1 mm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunt u tegen een scherpe prijs toch een mooie afrastering creëren. U kunt overigens uit verschillende hoogtes, kleuren en lengtes van de rollen kiezen om zo tot een perfect gaashekwerk voor je tuin te komen.

Bekijk het overzicht van ons tuingaas.

Volièregaas

Of het nu gebruikt wordt om een dierenverblijf te bouwen, de moestuin te beschermen of voor je hobby: met het volièregaas van Resifence staat er in een handomdraai een strak en degelijk resultaat.


Je kunt kiezen uit volièregaas dat gecoat of verzinkt is en een hoogte van 500 mm of 1000 mm. Het verzinkte volièregaas is beschikbaar in rollen van 10 en 25 meter en de gecoate variant in rollen van 5 en 10 meter. Beide varianten hebben een maas van 13 x 13 mmc, hoewel het verzinkte volièregaas ook in een maas van 19 x 19 mm beschikbaar is.

Bekijk het overzicht van ons volièregaas.

Schapengaas

De naam schapengaas doet dit gaashekwerk eigenlijk tekort: het is namelijk voor zo veel meer geschikt dan alleen schapen. Dit is het ideale gaas om je kleinvee goed te beschermen. De mazen van het Resifence schapengaas worden van beneden naar boven steeds groter: dit komt de veiligheid van je kleinvee alleen maar ten goede. Ons schapengaas is verkrijgbaar in de volgende varianten:

 • Gegalvaniseerd
 • Draaddikte 2mm of 3mm
 • Al onze varianten zijn verkrijgbaar in hoogte 800 mm of 1000 mm
 • Verkrijgbaar in lengte 50 meter

Bekijk het overzicht van ons schapengaas.

3D Panelen

Dankzij het unieke 3D design van deze panelen krijgt de tuin of het erf een heel eigen uitstraling. Doordat de panelen aan de bovenzijde voorzien zijn van punten van 30 mm, zijn ze ook geschikt ter beveiliging van het terrein.

Onze 3D panelen zijn beschikbaar in de kleuren groen en antraciet en in verschillende hoogtes: 600 mm, 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm en 1900 mm. De draaddikte van deze panelen is 4 mm en de maaswijdte is 55 x 200 mm.

Bekijk het overzicht van onze 3D panelen.

 

Gaashekwerk toebehoren

Naast het gaashek heb je natuurlijk ook verschillende toebehoren nodig om het hekwerk te kunnen plaatsen. Denk hierbij aan palen, bevestigingsmateriaal en bijvoorbeeld een gaashekwerk bovenbuis. Met onze configurator stel je gemakkelijk zelf jouw ideale gaashekwerk samen. Het hekwerk inclusief alle toebehoren krijg je dan in een compleet pakket geleverd.

 

Gaashekwerk plaatsen

Het plaatsen van een gaashekwerk kan je helemaal zelf. In onze webshop vind je verschillende soorten hekwerken en toebehoren die je nodig hebt om het hekwerk te plaatsen. In principe heb je alleen een aantal gereedschappen nodig voor het plaatsen van het gaashekwerk. Denk bijvoorbeeld aan een meetlint, grondboor en een waterpas.

Op onze website vind je een handleiding met eenvoudig stappenplan voor het plaatsen van harmonicagaas. Mocht je nog vragen hebben over het plaatsen van het gaashekwerk, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!