Dubbelstaafmat poorten

De dubbelstaafmat poort van Resifence is een gewild product en een echte eyecatcher. Robuust, modern en met een open uitstraling. Maar ook wanneer er meer privacy gewenst is, kan dat met de stoere look van de dubbelstaafmat poort: maak dan gebruik van onze vlechtband, hiermee wordt de dubbelstaafmat poort ‘afgesloten’ voor pottenkijkers.

Wat is dubbelstaafmat

Een dubbelstaafmat bestaat uit drie ijzeren staven waarvan er twee verticaal zijn bevestigd op een horizontale staaf. Deze staven worden op deze manier allemaal aan elkaar gelast waardoor een stevig en modern hekwerk ontstaat. De dubbelstaafmatten worden vervolgens gecoat of verzinkt voor bescherming tegen de weersinvloeden van voornamelijk roest en UV-straling. Hierdoor blijft het er niet alleen mooie uitzien, maar behoudt het ook zijn stevigheid. Wat zeker bij een dubbeldraads poort erg belangrijk is.

Berekening juiste breedte

Het is natuurlijk belangrijk om de juiste breedte van ‘de totale poort’ te bepalen. Naast de poort staan links en rechts een poortpaal: aan de ene poortpaal is de poort bevestigd met scharnieren, aan de andere poortpaal zit de zogenaamde slotvanger.

De genoemde breedte van de dubbelstaafmat poort is de afstand tussen die beide poortpalen. Om de totale breedte te berekenen is het dus de optelsom van de poortbreedte en de breedte van de twee poortpalen.

Dubbelstaafmat poort enkel

Onze enkele dubbelstaafmat poort is een gewild product en een echte eyecatcher. Robuust, modern en met een open uitstraling . Heb je liever meer privacy, maar wil je wel de stoere look van de dubbelstaafmat hekwerk poort? Maak dan gebruik van de vlechtband, hiermee maak je de poort dicht. De scharnieren zijn zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren. Het Locinox slot is het beste in haar soort. De genoemde breedte van de poort is de afstand tussen de palen. Om de totale breedte te berekenen tel je hier twee keer de breedte van de paal bij op. Zet je de poort tussen dubbelstaafmat hekwerk? We hebben verschillende producten om een dubbelstaafmat op de poort aan te sluiten, zodat je geen dubbele palen hoeft te plaatsen. De dubbeldraads poort wordt thermisch verzinkt en vervolgens gecoat.

Dubbelstaafmat poort enkel specificaties

Onze dubbelstaafmat poorten hebben de volgende kenmerken:

  • Verkrijgbaar in de hoogtes 800, 1000, 1200, 1400, 1800 en 2000 millimeter
  • Verkrijgbaar in de breedtes 1000, 1200, 1500 en 2000 millimeter
  • Verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, antraciet en verzinkt
  • De scharnieren zijn zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren
  • Standaard voorzien van een Locinox slot, de beste in haar soort

Dubbelstaafmat poort dubbel

Onze populaire dubbelstaafmat poort is ook verkrijgbaar in een dubbele uitvoering. Een dubbele dubbelstaafmat hekwerk is zoals het al zegt een dubbele variant van de enkele dubbelstaafmat poort. De genoemde breedte van de poort is de afstand tussen de palen. Om de totale breedte te berekenen tel je hier twee keer de breedte van de paal bij op. Zet je de poort tussen dubbelstaafmat hekwerk? We hebben verschillende producten om een dubbelstaafmat hekwerk poort aan te sluiten, zodat je geen dubbele palen hoeft te plaatsen. De dubbeldraads poort wordt thermisch verzinkt en vervolgens gecoat. Ook hier zijn de scharnieren zijn zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren. Het Locinox slot is de beste in haar soort en wordt geleverd met een stevige grondgrendel. Hiermee zet je gemakkelijk een deel van de dubbelstaafmat poort vast, zodat je het andere deel als looppoort kunt gebruiken.
Dubbelstaafmat poort dubbel specificaties

Onze dubbelstaafmat poorten hebben de volgende kenmerken:

  • Verkrijgbaar in de hoogtes 1000, 1200, 1400, 1800 en 2000 millimeter
  • Verkrijgbaar in de breedtes 2000, 2400, 3000 en 4000 millimeter
  • Verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, antraciet en verzinkt
  • De scharnieren zijn zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren
  • Standaard voorzien van een Locinox slot, de beste in haar soort

Dubbelstaafmat hekwerk

Wordt de poort geplaatst tussen een dubbelstaafmat hekwerk? Resifence heeft verschillende dubbelstaafmat hekwerken om een dubbelstaafmat poort aan te sluiten, zodat er geen dubbele palen geplaatst hoeven te worden.