Dubbelstaafmat hekwerk

Stel zelf gemakkelijk en snel uw hekwerk samen. Samenstellen, bestellen, plaatsen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dubbelstaafmat hekwerken van Resifence

Met een dubbelstaafmat hekwerk van Resifence krijgt elke tuin een passende look. Ons hekwerk is van hoogwaardige kwaliteit en is verkrijgbaar in veel verschillende hoogtes. Naast de hoogte van het staafmat hekwerk kun je ook kiezen uit verzinkte panelen of gecoate panelen in de kleuren groen, zwart of antraciet. Zo is er altijd wel een staafmat hekwerk die aansluit bij jouw tuin.

Het dubbelstaaf hekwerk is los te bestellen, maar het is ook mogelijk om met onze configurator een compleet dubbelstaafmat hekwerk samen te stellen. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een dubbelstaafmat hekwerk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

Wat is dubbelstaafmat?

De naam dubbelstaafmat beschrijft de constructie van het type hekwerk. Het wordt "dubbel" genoemd omdat twee horizontale draden de verticale draden vastklemmen. Door het vastklemmen aan beide kanten ontstaat een uiterst sterk hekwerk. Bovendien zijn dubbelstaafmatten verzinkt, wat het bestand maakt tegen weersinvloeden en roest voorkomt.

 

Varianten dubbelstaafmat hekwerk

Het hekwerk dubbelstaafmat is verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk een premium dubbelstaafmat variant en een budget dubbelstaafmat variant. Het verschil in beide hekwerken is het formaat van de draden van de dubbelstaafmat. De budget versie heeft een smallere diameter ten opzichte van de premium versie. Uiteraard zijn alle dubbelstaafmat hekwerken bij ons van prima kwaliteit.

Naast de budget en premium versie kun je ook kiezen uit drie verschillende standaardkleuren dubbelstaafmat hekwerk. In ons assortiment vind je hekwerken in de kleuren: groen, zwart en antraciet.

 

Premium dubbelstaafmat hekwerk

De premium dubbelstaafmat hekwerk in gecoate uitvoering is elegant, maar toch stevig en daardoor voor vele doeleinden geschikt. Ons premium hekwerk is van de allerhoogste kwaliteit waar jarenlang op vertrouwd kan worden. De premium dubbelstaafmat is verkrijgbaar in de maat 8/6/8, wat inhoudt dat de horizontale draden een diameter van 8 mm hebben en de verticale draad een diameter van 6 mm. Al ons dubbeldraads hekwerk is 251 cm breed.

 

Budget dubbelstaafmat hekwerk

De budget dubbelstaafmat hekwerk variant in gecoate uitvoering heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Hiermee kun je met een beperkt budget de tuin toch een moderne uitstraling geven! De staafmat is verkrijgbaar in de maat 6/5/6, wat inhoudt dat de horizontale draden een diameter van 6 mm hebben en de verticale draad een diameter van 5 mm heeft.

 

Verzinkt dubbelstaafmat hekwerk

De verzinkte dubbelstaafmat hekwerk variant lijkt op de premium variant. Ook hier is de maat 8/6/8 dus even stevig. Het verschilt is dat deze variant verzinkt is en niet gecoat. Door het thermisch verzinken ontstaat er een beschermende laag wat corrosie voorkomt. Een verzinkt dubbelstaaf hekwerk is duurder in aanschaf. Daartegenover staat wel dat het hekwerk beter beschermt is tegen weersinvloeden.

 

Hekwerk dubbelstaafmat kenmerken

Voor de premium en de budget variant dubbelstaaf hekwerken gelden de volgende kenmerken:

  • Verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, antraciet of verzinkt
  • Een paneel is 251 cm breed
  • De maaswijdte is 50 x 200 mm
  • Verkrijgbaar in de hoogtes 808, 1008, 1208, 1408, 1630, 1830, 2030 en 2430 mm
  • Premium/verzinkt variant twee horizontale draden van 8 mm vormen samen met één verticale draad van 6 mm een robuust geheel
  • Budget variant twee horizontale draden van 6 mm vormen samen met één verticale draad van 5 mm een robuust geheel

 

Een dubbelstaafmat hekwerk is zeer geschikt om te gebruiken als tuinomheiningen met een strakke look. In de praktijk zien we vaak dat men ervoor kiest om klimplanten tegen het hekwerk aan te laten groeien. Zo wordt de tuin afgeschermd tegen ‘’pottenkijkers’’.

 

Dubbelstaafmat hekwerk toebehoren

Naast het hekwerk heb je natuurlijk ook verschillende toebehoren nodig om het hekwerk te kunnen plaatsen. Denk hierbij aan palen, benodigde bevestigingsmaterialen, poortpalen en bijvoorbeeld een dubbelstaafmat poort. Wanneer je liever een compleet hekwerk geleverd krijgt, kun je dit gemakkelijk samenstellen via onze configurator. Ook kun je jouw hekwerk een mooie finishing touch geven met bijvoorbeeld een vlechtband voor extra privacy.

 

Dubbelstaafmat hekwerk plaatsen

Het plaatsen van een dubbelstaafmat hekwerk kan je helemaal zelf. In onze webshop vind je alle benodigdheden die je nodig hebt om het hekwerk te plaatsen. Je hebt wel een aantal gereedschappen nodig voor het plaatsen van het hekwerk. Denk bijvoorbeeld aan een meetlint, grondboor en een waterpas. In onze handleiding vind je een eenvoudig stappenplan over hoe je een dubbelstaafmat hekwerk moet plaatsen. Heb je na het lezen van het stappenplan nog vragen over de montage? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Zelf een dubbelstaafmat hekwerk samenstellen

Een compleet dubbelstaafmat hekwerk samenstellen? Via onze configurator stel je binnen no-time een hekwerk samen. Kies het aantal meters, het aantal hoeken, hoekpalen en of je een dubbelstaafmat poort wil toevoegen. Bij deze complete pakketten helpen wij met het berekenen van al de benodigde materialen. Vul in onze handige configurator je wensen in. Op basis van deze gegevens maken we een calculatie en plaatsen we de benodigde producten direct in de winkelmand.