Dubbelstaafmatten

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk

Met het dubbelstaaf hekwerk van Resifence krijgt elke tuin een passende look. Wij bieden een brede keus aan hoogtes en er kan gekozen worden voor verzinkte panelen of voor gecoate panelen in de kleuren groen, zwart of antraciet. Verder bieden wij dubbelstaaf hekwerk aan in een premium variant en een budget variant.

Twee varianten hekwerk

De dubbelstaafmat premium in gecoate uitvoering is elegant, maar toch stevig en daardoor voor vele doeleinden geschikt. Ons premium hekwerk is van de allerhoogste kwaliteit waar jarenlang op vertrouwd kan worden. De budget variant in gecoate uitvoering heeft een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Hiermee kunt u met een beperkt budget de tuin toch een moderne uitstraling geven!

Kenmerken dubbelstaaf hekwerk

Voor de premium en de budget variant dubbelstaaf hekwerken gelden de volgende kenmerken:

  • Een paneel is 251 cm breed en is verkrijgbaar in de hoogtes 808, 1008, 1208, 1408, 1630, 1830, 2030 en 2430 millimeter.
  • Twee horizontale draden van (premium 8 mm/budget 6 mm dikte) vormen samen met één verticale draad (premium 6 mm/budget 5 mm dikte) een robuust geheel. Zeer geschikt om te gebruiken als de tuinomheining met een strakke look.

Zelf een hekwerk samenstellen

Zelf een dubbelstaafmat hekwerk samenstellen, met of zonder dubbelstaafpoort? Kijk dan eens bij onze complete pakketten, wij helpen bij het kiezen van de juiste combinaties en met het berekenen van al de benodigde materialen! Vul in onze handige configurator de wensen in en op basis van deze gegevens maken we een calculatie en plaatsen we de benodigde producten direct in de winkelmand.