Tuingaas plaatsen

Wat is tuingaas?

Tuingaas is een gaashekwerk dat vaak wordt gebruikt als eenvoudige afscheiding voor de tuin.

Het grote voordeel van tuingaas is dat het eenvoudig zelf te plaatsen is en daarnaast ook nog eens heel voordelig. Dit maakt het ideaal om grote stukken af te zetten, zoals weilanden of een groot stuk grond.

Ons geplastificeerde tuingaas is verkrijgbaar in de kleur groen en antraciet en in verschillende hoogtes. Daarnaast kun je kiezen uit de budget of de premium variant; het grote verschil zit in de draaddikte van het gaas. De premium variant heeft een draaddikte van 1,5 mm en de budget variant 2,1 mm. Beide zeer stevig en daarom een prima gaaswerk voor de tuin.

Welke hoogte tuingaas heb ik nodig?

De hoogte van het tuingaas is natuurlijk afhankelijk van de toepassing. De meeste gewilde hoogtes tuingaas zijn 60 cm hoog, 120 cm hoog of 150 cm hoog. Naast deze populaire varianten zijn de volgende hoogtes ook beschikbaar: 80, 100, en 180 cm.

Wat kost tuingaas?

Tuingaas is een voordelige oplossing om jouw tuin of erf van een gaashekwerk te voorzien. Ondanks dat het een voordelige oplossing is doet dit niet onder aan de kwaliteit. Met name de budget variant biedt een super goede prijs/kwaliteit verhouding. Hier vind je een overzicht van ons tuingaas.

Hoe plaats je tuingaas

Eerder beschreven we al dat tuingaas eenvoudig zelf te plaatsen is. Om tuingaas te plaatsen heb je de volgende materialen nodig:

Optioneel kun je de tuingaaspaal in een voetstuk plaatsen in plaats van in de grond. Dit is ideaal voor een (ver)harde ondergrond.

 

Benieuwd welk (tuin)gaas Resifence.nl allemaal heeft? Neem dan snel een kijkje bij onze gaashekwerken