Een hek voor de voortuin, alles wat je moet weten en ideeën

Wanneer je een hek in de voortuin van je huis wilt plaatsen, zijn er een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vind je informatie over de verschillende soorten voortuinhekken, tips voor de installatie en ideeën om inspiratie op te doen. Dus lees snel verder wanneer je een hekwerk in de voortuin wilt plaatsen.

Lees verder

Een kindvriendelijk hekwerk, kies voor een dubbelstaafmat hekwerk

Wanneer je een kindvriendelijke tuin wilt hebben, is een kindvriendelijk hekwerk essentieel voor elke ouder. Het maakt niet uit of je kleine kinderen hebt of al wat oudere, een van de meest populaire opties voor een kindvriendelijk hekwerk is een dubbelstaafmat hekwerk. In dit artikel beschrijven wij de voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk en waarom het een kindvriendelijk hekwerk is.

Lees verder

Meer privacy dankzij het juiste hekwerk

Privacy is voor veel mensen belangrijk als het gaat om hun huis en tuin. En om de privacy in je tuin te waarborgen, zal je het juiste hekwerk moeten kiezen. Maar welk hekwerk is dit? In dit artikel bespreken we enkele punten die je in gedachte moet houden bij jouw zoektocht naar het geschikte hekwerk.

Lees verder

Je hekwerk schoonmaken, wij geven je enkele handige tips

Je hebt net een nieuw hekwerk aangeschaft en geplaatst in je tuin. Je hebt goed je huiswerk gedaan en hebt een hekwerk gekozen die past bij jouw wensen en behoeften. Nu wil je natuurlijk ook dat je lang kan genieten van een mooi hekwerk. Dan is het belangrijk dat je jouw hekwerk goed onderhoudt, maar hoe doe je dat en waar moet je opletten? In dit artikel geven wij je tips voor het onderhouden van je hekwerk en hoe je deze schoonmaakt.

Lees verder

Zo bevestig je een poort of hekwerk aan de muur

Bij het kiezen van een tuinafscheiding denken veel mensen er vaak niet snel aan om de (tuin)poort of het hekwerk direct op de (buiten)muur te bevestigen. Terwijl dit wel erg mooi staat. In dit blog vertellen we je hoe je een poort zelf aan de muur kunt bevestigen.

Lees verder

Hekwerk inspiratie met creatieve oplossingen

Een tuinafscheiding, hekwerk of schutting biedt privacy in je achtertuin. Het voorkomt nieuwsgierige blikken van voorbijgangers en buren. Je kunt dus eigenlijk niet zonder omheining. De schutting bepaalt daarnaast voor een groot deel hoe je tuin eruit ziet en wat de sfeer is. Je kunt van elke tuinafscheiding een echte eyecatcher maken die ten goede komt aan de sfeer in je tuin. Dit blog zit boordevol inspiratie en creatieve oplossingen om je te inspireren om van je tuinafscheiding, hekwerk of schutting een mooi geheel te maken.

Lees verder

Gaas tegen vogels onder zonnepanelen

Wanneer je zonnepanelen op je dak hebt liggen, heb je er misschien al een keer mee te maken gehad: vogels die zich nestelen onder je zonnepanelen. Dit kan voor veel problemen zorgen, het is daarnaast ook gevaarlijk want ze kunnen ernstige schade aanrichten. Zo zorgen vogels onder zonnepanelen niet alleen voor vervuiling maar kunnen ze zelfs kortsluiting veroorzaken. Dus wil jij je zonnepanelen beschermen tegen vogels? In dit artikel leggen we het uit hoe je dat doet.

Lees verder

De vele voordelen van een hekwerk

Waar men vroeger voornamelijk koos voor een schutting in de tuin, zie je tegenwoordig steeds vaker een hekwerk als tuinafscheiding. Met zoveel verschillende opties in formaten en soorten hekwerken is het niet gek dat een hekwerk toeneemt aan populariteit. Een hekwerk heeft bovendien een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele schutting. In dit artikel zetten we alle voordelen op een rij. Lees je even mee?

Lees verder

Een juiste omheining voor een moderne tuin

Een omheining is een essentieel onderdeel van elke tuin. Het is dus belangrijk om de juiste omheining te kiezen die aan uw behoeften voldoet. Maar een omheining moet ook bij de stijl van jouw tuin passen. In dit artikel bespreken we de punten waar je op moet letten en benoemen we een optie die altijd goed is voor uw moderne tuin.

Lees verder

Verschillende soorten hekwerken. Welke is het meest geschikt voor jou?

Benieuwd naar de verschillende soorten hekwerken en welke het best past bij jouw tuin en behoeften? Wij hebben de populairste hekwerken onder de loep genomen.

Lees verder