Bezorgen & verzendkosten

Verzendkosten en bezorging

Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor de meeste producten geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Wil je een specifieke bezorgdatum? Dan kan natuurlijk ook! Kies dan tijdens het afrekenproces in het keuzemenu de gewenste bezorgdatum. Mochten wij deze levertijd niet halen, dan nemen we contact op om een andere datum af te spreken.

Wanneer een zending te groot is voor pakketpost, zal de zending worden bezorgd door onze transporteur (per palletvracht). Hiervoor geldt ook een levertijd van 3-5 werkdagen. We bieden hierbij de mogelijkheid om je bestelling gelost te laten bezorgen. Dit houdt in dat de bestelling uit de vrachtwagen wordt gehaald.

De vermelde prijzen zijn exclusief bezorgkosten. De bezorgkosten worden in de winkelmand en tijdens het afrekenen vermeld.

  • Gratis verzending vanaf € 450,-
  • € 9,95,- voor bestellingen onder € 450,- die per pakketpost worden verstuurd
  • € 50,- voor bestellingen onder € 450,- die per palletvracht worden verstuurd
  • € 50,- extra kosten voor gelost bezorgen (optioneel) 

Bezorging op de eilanden tegen een meerprijs van € 7,50,- voor pakketpost. Bezorging van palletvracht op de eilanden tegen een meerprijs van € 75,-.

Pakketpost

Bezorging van pakketpost loopt via GLS. Je krijgt per e-mail bericht over het moment van bezorging. Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger voor de deur staat? Dan probeert hij of hij de bestelling bij de buren kan afleveren. Lukt dit niet, dan kun je via het ‘niet thuis’ briefje dat de bezorger achterlaat kiezen voor een tweede bezorgafspraak of voor ophalen bij de Parcelshop bij jou in de buurt.

Palletvracht

Grote bestellingen worden bezorgd door onze transporteur (Hoekstra). Per e-mail word je geïnformeerd over de dag van bezorging en 30 minuten van tevoren ontvang je een sms met het exacte tijdstip, wij vragen je dan thuis te zijn. Mocht je niet thuis zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de transportkosten voor het nogmaals aanbieden van jouw bestelling in rekening te brengen.

Lossen van je bestelling

Grote bestellingen worden normaal gesproken ongelost bezorgd. Dit houdt in dat je zelf de producten uit de vrachtwagen haalt. Wil je liever niet zelf tillen? Je kunt ervoor kiezen om je bestelling gelost te laten bezorgen. De bestelling wordt dan naast de vrachtwagen (op verharde ondergrond) gezet. De extra kosten voor deze service bedragen € 50,- (ook indien je boven de € 450,- bestelt).

Aanvullende voorwaarden

• Jouw bestelling wordt -indien je kiest voor gelost bezorgen- naast de vrachtwagen op verharde ondergrond gelost
• Bestellingen voor de Waddeneilanden worden in verband met de bootovertocht 1 à 2 werkdagen later bezorgd
• Ben je op de geplande bezorgdag niet in de mogelijkheid om de bestelling zelf in ontvangst te nemen? Probeer dan of aflevering bij de buren plaats kan vinden
• Je dient je bestelling te controleren en eventuele schade te melden